Gastenboek

Wij zijn benieuwd naar uw reactie over onze dienstverlening. Heeft u ervaringen met ons, dan horen wij dit graag.

Team Spoogy

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Uw ingevulde gegevens worden niet aan derden verkocht en zijn alleen bedoeld voor het eventueel contact opnemen.

Het kan zijn dat Uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.

We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Rebze heeft geschreven op 12 juli 2020 om 22:17:
Pieter doet er alles aan om het vlot te laten verlopen. We hebben een tapje met twee vaten gehuurd, goede uitleg en afleveren en ophalen was perfect!
Sjaak Labots uit Arnhem - Schuytgraaf heeft geschreven op 5 november 2019 om 13:19:
Pieter heeft fantastisch werk geleverd ! Lekker no-nonsense, helder en doen wat je beloofd. Pieter, tot de volgende keer !
Inge Geurts uit Rozendaal heeft geschreven op 1 september 2019 om 13:49:
Van een goede service genoten. Biertap, 2 fusten bier en glazen waren snel geregeld, afgeleverd en aangesloten. Bij een eerst volgende keer hoeven we het internet niet meer af te struinen, maar bel ik jullie gelijk.
Maaike uit Oosterbeek heeft geschreven op 25 juli 2019 om 16:57:
Op korte termijn hebben we alles wat nodig was, voor een tof tuinfeest, kunnen regelen bij Spoogy. Schakelt snel en gemakkelijk in contact. Een aanrader!
Carl Bor uit Oosterhout heeft geschreven op 8 mei 2019 om 08:53:
Via een vriendin hadden we de naam van Spoogy doorgekregen, dus zodoende in contact gekomen. Alles is duidelijk omschreven vooraf wat je wilt huren en het wordt niet alleen afgeleverd maar ook geinstalleerd en getest. Kortom we waren zeer tevreden.
Gerrit Schaap uit Opheusden heeft geschreven op 19 april 2019 om 10:09:
We hebben al meerdere keren Pieter ingezet als zelfstandig barman. Gedreven en toch gastvrij weet hij de drukte te hanteren en zorgt steeds voor het perfecte glas bier. Af en toe hebben we een extra tappunt nodig op het terras en ook dan is de service van Pieter meer dan welkom. Bier hebben we wel zelf, maar een extra tap hebben we gewoon geen ruimte voor. Pieter, bedankt voor je perfecte inzet en flexibiliteit en we hopen nog vaak gebruik te mogen maken van je diensten.
Bart uit Arnhem heeft geschreven op 7 december 2018 om 11:16:
Bedankt voor de goede service! Ik zal jullie in de toekomst graag weer inschakelen als we weer een feest of evenement hebben. Mvg Bart
Gonny uit Elst heeft geschreven op 11 november 2018 om 20:28:
Mijn met spoogy is goed, De communicatie met pieter verliep prima,en ook helemaal volgens afspraak. Heb alles bij hem gehuurd,van statafels,bar,tapinstallatie,frisdrank,heather,dus zo ongeveer alles. Ik zal bij mijn volgende feest pieter en zijn spullen zeker weer inhuren. Want ook dankzij hem heb ik een geweldig feest gevierd,dus bedankt en tot ziens!!!!
Joury heeft geschreven op 29 augustus 2018 om 23:31:
Mijn ervaring was zeer prettig. Ik heb gebeld met Pieter om te vragen wat de mogelijkheden waren betreft het huren van de tapinstallatie. Ik wilde ook graag een apart fustje bier, ook hiervoor is Pieter bij zijn leverancier gaan vragen. Jammer genoeg had ik dat een weekje te laat bedacht en was de levertijd twee weken. Gelukkig waren er een hoop ‘normale’ biermerken wel binnen de week leverbaar. Ik wilde voor mijn verjaardag (4 augustus) geen gezeur met nieuwe bierflesjes in de koelkast leggen want tijdens de hittegolf was het fijn om alle andere dingen ook koel te hebben. Daarom hadden mijn vriendin en ik besloten een koelende tap te zoeken, dit scheelde geknoei met bier aanvullen in de koelkast en het scheelt heel veel flesjes opruimen en kratten slepen. Ik heb met Pieter overlegd wat mijn plan was en hij gaf heel duidelijk aan hoe we met het materiaal om moesten gaan en kon zelfs alles voor ons aansluiten. Uiteindelijk hebben we bijna alles bij Spoogy gehuurd, statafels, glazen en bijbehoren van de tap. Het werkte erg prettig om een totale set spullen te hebben. Een spoelbak en de kratten zorgen ervoor dat niemand het erg vind om zelf even een paar glazen mee te nemen als ze bier gaan halen. Want ja als je vergeten bent welk glas van wie is, is spoelen erg prettig daarnaast zijn de glazen dan ook gewoon weer lekker koel. De apparatuur werkte prima, en het contact was ook voor het ophalen van de spullen weer prettig. We hadden de afspraak gemaakt te bellen na 12.00 zodat ze zeker wisten dat we na het feestje weer wakker waren. Al met al een zeer prettige ervaring, en voor wat ik heb moeten betalen wil ik de spullen zelf ook zeker niet het hele jaar rond het huis hebben staan. Ik zal bij volgende feesten van mijzelf spoogy weer bellen en bij anderen ook zeker spoogy durven aanraden. Bedankt Pieter en Michelle, en hopelijk maken jullie meer mensen blij met jullie service.
Rosan heeft geschreven op 23 juli 2018 om 17:46:
Huren bij Spoogy is echt een aanrader! Een zeer prettige communicatie en alle afspraken zijn nagekomen. Toen er wat dingen van onze kant misgingen werd er meteen meegewerkt aan een oplossing. Personeel bij de tap huren is zeker een aanrader, want dan krijg je de leukste en gezelligste gangmakers erbij! Tot het volgende feestje!